Subscriu-te al nostre butlletí i rep totes les novetats

Uncategorized

Creixem transformant: empoderem la joventut en comú

Els propers 26 i 27 d’octubre tota la militància de Joves d’Esquerra Verda està convocada a l’assemblea nacional, el major espai de decisió política i organitzativa de la nostra organització. Enguany, la direcció política que marcarà l’assemblea per a un màxim de dos anys és clara: construir l’organització juvenil de Catalunya en Comú.

El moviment es demostra caminant, i des del 2016 hem fet palès la necessitat de generar un espai juvenil amb entitat pròpia per demostrar que la joventut som futur però sobretot present. Que les polítiques amb perspectiva jove suposen una millora de l’equitat en el mig i llarg termini en el desenvolupament vital de les persones en el seu projecte de vida. No en va, serem la generació que viurà pitjor que els seus antecedents, el que ens demostra la urgència d’organitzar-nos i fer sentir la nostra veu per reclamar viure vides dignes aquí i ara.

 

“Serem la generació que viurà pitjor que els seus antecedents”

 

Esperem que aquesta assemblea reafirmi el compromís de Joves d’Esquerra Verda amb la construcció de l’espai jove de Catalunya en Comú, seguint amb la feina feta en l’anterior mandat. Aquesta assemblea també ens ha de servir per reflexionar sobre la nostra forma d’organitzar-nos i de militar per ser una eina útil en la construcció del nou subjecte jove de Catalunya en Comú. Venim de la tradició del catalanisme popular, del feminisme, de l’antifeixisme i l’ecosocialisme; del municipalisme com a motor de transformació social i de la Europa dels drets i llibertats: valors imprescindibles per construir una societat millor per a tothom. La nostra experiència de més de 25 anys d’història és un bagatge que el nou subjecte juvenil ha de poder entomar per ser un espai dinàmic, atractiu, alhora que generi espais de debat i formació i que sigui un referent juvenil en el discurs  progressista a Catalunya.

 

“Volem una suma que sobrepassi les organitzacions juvenils que actualment estem a Catalunya en Comú”

 

L’aposta que presentem a Joves d’Esquerra Verda és clara: construïm una organització juvenil que treballi en i per a la confluència, un espai empoderador per a les persones joves de Catalunya en Comú. Volem una suma que sobrepassi les organitzacions juvenils que actualment estem a Catalunya en Comú, que arribi a molta més gent, a totes i tots els joves que no es conformen a un present incert i un futur negre, que es rebel·len contra la injustícia i la insolidaritat, que es que es neguen a triar entre opcions que no són alternatives reals al nostre sistema, que volen lluitar per canviar la realitat. Serà a través de la suma de forces amb totes aquelles persones que comparteixin aquests valors que podrem créixer en comú i arribar així a ser la força que pugui transformar la realitat actual de la joventut.

 

Esther García i Marc Collado // Candidats a coordinadors de Joves d’Esquerra Verda

Articles relacionats
Uncategorized

Abertis: 50 anys explotant el peatge de l’autopista C32

DestacatsUncategorized

Entrevista a Lamine Sarr: "Los pobres no pueden ocupar el espacio público"

Uncategorized

Municipalització de l’aigua: marcant tendència

DestacatsJustícia socialUncategorized

Garantir la protecció de dades en temps electorals

Encara no estàs subscrita?

Deixa'ns el teu correu i et mantindrem al dia del nostre contingut